PROGRAM MARHABAN

 
 

BUAT PERTAMA KALINYA :

Badan Kebajikan, Warga Pendidikan Pejabat Pelajaran Daerah Kota Tinggi telah mengadakan Program Marhaban serta Ziarah Syawal 1430H/2009M yang melibatkan semua Pegawai serta Staff PPD Kota Tinggi bermula pada 7 Oktober 2009. Program ini bertujuan mengeratkan lagi hubungan silaturRahim antara semua ahli keluarga warga pendidikan Pejabat Pelajaran Daerah Kota Tinggi. Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan Program yang baik ini, khususnya kepada Tuan Haji Mohd Zakaria bin Yusof, Pegawai Pelajaran Daerah, Pejabat Pelajaran Daerah Kota Tinggi dan En. Samion bin Kassim, Timbalan Pegawai Pelajaran Daerah Kota Tinggi merangkap Pengerusi Badan Kebajikan, Pejabat Pelajaran Daerah Kota Tinggi, diatas keperihatinan serta komitmen tuan dalam menjayakan program ini. Semuga program Marhaban dan Ziarah Syawal ini akan berterusan di tahun-tahun akan datang Insya'ALLAH... Amin..!
 

MARHABAN KALI KE DUA PPD KOTA TINGGI TAHUN 2010 

 BADAN KEBAJIKAN PPD KOTA TINGGI TELAH MENGANJURKAN PROGRAM MARHABAN DAN ZIARAH SYAWAL 1431H KALI KE-2

DIJEMPUT SEMUA PEGAWAI DAN STAF PEJABAT PELAJARAN DAERAH KOTA TINGGI UNTUK TURUT SERTA DALAM PROGRAM YANG TELAH DIRANCANG BAGI MENYEMARAKKAN LAGI HUBUNGAN SILATURRAHIM SERTA UKHUWAH ISLAMIYAH YANG BERPANJANGAN.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT DALAM MENJAYAKAN PROGRAM MARHABAN DAN ZIARAH SYAWAL KALI INI. MOGA ALLAH MEMBERKATI KITA SEMUA... AMIN.

Sila muat turun Jadual Marhaban dan Ziarah Syawal di SINI

Search site

Photo used under Creative Commons from John-Morgan  © 2010 All rights reserved.